Vind je nieuwe werknemer in de vacaturebank voor fiscaal talent

Ben jij op zoek naar een stagiair, werkstudent of junior belastingadviseur? Dan ben je bij Tax-jobs.nl aan het goede adres. Dit is dé vacaturebank voor fiscaal talent, met uitsluitend fiscale stages en startersfuncties in het mkb. Op deze manier maken wij jouw zoektocht naar nieuwe werknemers een stuk makkelijker.

Door een profiel aan te maken krijg je toegang tot onze database. Hierin vind je tientallen fiscale studenten en starters die nú op zoek zijn naar een stage of eerste baan. Of plaats je vacature in onze vacaturebank en word gevonden. Waar wacht je nog op?

Dit zijn de voordelen

  • Tax-jobs.nl is de enige vacaturebank voor fiscaal talent met uitsluitend bijbanen, stages en startersfuncties (tot 3 jaar werkervaring).
  • Jouw vacatures zijn direct zichtbaar voor fiscale hbo- en wo-studenten én net afgestudeerden.
  • Je hebt als potentiële werkgever direct toegang tot een grote database potentiële jonge belastingadviseurs.
  • Het plaatsen van vacatures en het zoeken in de database is gratis.

Voorwaarden
Tax-jobs.nl is een website van het Register Belastingadviseurs. De website is toegankelijk voor iedereen, maar alleen een RB-lid of een kantoor waar een RB-lid werkt kan zich registreren en vacatures plaatsen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via tax-jobs@rb.nl of bel ons op 088 010 77 77. We helpen je graag!

Schrijf je in voor de RB Studenten Nieuwsbrief

  • Wil jij weten hoe het is om als RB te werken in de mkb-adviespraktijk? Ontvang je graag nieuws over het beroep van belastingadviseur of wil je graag leuke tips en een actueel aanbod van fiscale stages of startersvacatures ontvangen? Laat je gegevens achter en schrijf je in voor de periodieke nieuwsbrief van RB Studenten.