Disclaimer

Register Belastingadviseurs (RB) heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op de website www.tax-jobs.nl. De online vacaturebank van het RB. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Tax-jobs.nl
Aan de informatie op de website van Tax-jobs.nl en alle aanverwante sites kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat de online diensten van het RB foutloos werken en continu toegankelijk zijn. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie vermeld op www.tax-jobs.nl, of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door het RB worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar het RB naar toe linkt, of websites die verwijzen naar tax-jobs.nl.

Informatie wijzigen
Het RB behoudt zich het recht voor om de informatie op www.tax-jobs.nl te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Schrijf je in voor de RB Studenten Nieuwsbrief

  • Wil jij weten hoe het is om als RB te werken in de mkb-adviespraktijk? Ontvang je graag nieuws over het beroep van belastingadviseur of wil je graag leuke tips en een actueel aanbod van fiscale stages of startersvacatures ontvangen? Laat je gegevens achter en schrijf je in voor de periodieke nieuwsbrief van RB Studenten.