Over ons

Tax-jobs.nl is een initiatief van Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden.

Een van de campagnes van het RB is de campagne RB Worden om hbo- en wo-studenten kennis te laten maken met het werken in de mkb-adviespraktijk. Wat ga je doen en welke uitdagingen kom je tegen? Hiervoor gebruiken wij onder andere onze social media kanalen en publiceren we een keer per jaar het RB Worden magazine. Onmisbaar voor alle fiscale studenten om na hun opleiding een gedegen beroepskeuze te kunnen maken.

Met de introductie van deze nieuwe fiscale vacaturebank speelt het RB in op de behoefte van studenten om een platform te ontwikkelen voor uitsluitend fiscale stages en startersfuncties. Anderzijds zal de vacaturebank de zoektocht van belastingadvieskantoren naar jong fiscaal talent een stuk makkelijker maken.

Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op via tax-jobs@rb.nl of bel naar (0345) 54 70 00. We helpen je graag verder!

Schrijf je in voor de RB Worden Nieuwsbrief