Over ons

Tax-jobs.nl is een initiatief van Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden.

Een van de campagnes van het RB is de campagne RB Worden om hbo- en wo-studenten kennis te laten maken met het werken in de mkb-adviespraktijk. Wat ga je doen en welke uitdagingen kom je tegen? Hiervoor gebruiken wij onder andere onze social media kanalen en publiceren we een keer per jaar het RB Worden magazine. Onmisbaar voor alle fiscale studenten om na hun opleiding een gedegen beroepskeuze te kunnen maken.

Met deze fiscale vacaturebank speelt het RB in op de behoefte van studenten om een platform te ontwikkelen voor uitsluitend fiscale stages en startersfuncties. Anderzijds zal de vacaturebank de zoektocht van belastingadvieskantoren naar jong fiscaal talent een stuk makkelijker maken.

Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op via tax-jobs@rb.nl of bel naar 088 010 77 77. We helpen je graag verder!

logo

Schrijf je in voor de RB Studenten Nieuwsbrief

  • Wil jij weten hoe het is om als RB te werken in de mkb-adviespraktijk? Ontvang je graag nieuws over het beroep van belastingadviseur of wil je graag leuke tips en een actueel aanbod van fiscale stages of startersvacatures ontvangen? Laat je gegevens achter en schrijf je in voor de periodieke nieuwsbrief van RB Studenten.